Proiecte curente

 

Proiect ”Creșterea performanțelor școlare ale elevilor din Socodor”

 

Proiect Socodor Copii

Proiecte derulate

 

Va informam asupra proiectelor derulare de noi .

 

  citeste mai mult...

Raport anual

 

Aici puteti gasi detalii despre activitatea noastra in raporul anual.

 

  citeste mai mult...

Articole

”Creşterea performanţelor şcolare ale elevilor din Socodor”

 

Meditaţii gratuite la limba română și matematică pentru 60 de elevi

din comuna Socodor

 

 

60 de elevi de la Școala Gimnazială “Iustin Marşieu” din comuna Socodor vor beneficia de meditații gratuite la limba română și la matematică în cadrul proiectului ”Creşterea performanţelor şcolare ale elevilor din Socodor”.  Această activitate este  derulată în perioada noiembrie 2016 - aprilie 2017 de către Asociația PAEM Arad în parteneriat cu Comuna Socodor și Școala Gimnazială ”Iustin Marșieu” din Socodor și finanțat în cadrul proiectului “Fondul pentru Educație în Mediul Rural”  implementat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany prin Programul Strategic de Investiție în Mediul Rural derulat de Fundația Vodafone România în toate județele țării.

Proiectul urmăreşte îmbunătăţirea rezultatelor şcolare ale copiilor din clasele  VI – VIII şi crearea unor exemple de bune practici pentru celelalte şcoli din mediul rural.  Meditațiile gratuite vor fii susținute de profesorii de limba română și matematică de la Școala Gimnazială ”Iustin Marșieu” din Socodor.  În concret cu fiecare clasă se vor organiza cate 2 ore de meditatţii pe săptămână la fiecare materie pe o perioadă de 6 luni.

În cadrul proiectului vor avea loc şi întâlniri între cadrele didactice şi părinţii pentru a sublinia importanţa şi oportunităţile  generate de creşterea nivelului de pregătire în vederea creării un parteneriat real între şcoală şi părinţi spre binele copiilor.

            Bugetul proiectului este de 34937 lei din care 30937 lei reprezintă grantul acordat de Fundația Vodafone România prin intermediul Fundației Serviciilor Sociale Bethany, iar 4000 lei contribuţia partenerilor din proiect.

 

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la:

Asociatia PAEM

Str. Ştefan Cicio Pop nr. 17, Arad

Tel: 0257-285100, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact

Asociatia PAEM Arad

Str. Cicio Pop nr.17, 310086 Arad
tel/fax: 0257/285100
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Joomla Templates - by Joomlage.com